Olemme osaava ja tuloksekas kumppani rakennuttajalle


Meiltä löytyy vahvaa osaamista ja kokemusta rakennuttajan kumppanina toimimiseen. Pystymme auttamaan kaikessa aina tontin hankinnasta ennakkomarkkinointiin ja asuntojen myyntiin saakka.

Aito ja laaja-alainen kumppanuus tuottaa hyötyä kaikille


Meille on ominaista toimia rakennuttajan kumppanina koko projektin ajan. Varsinaisen myynnin ja markkinoinnin lisäksi olemme erityisen vahvoja, kun tarvitaan perusteltu näkemys siihen, mitä millekin alueelle kannattaa rakentaa. Me tunnemme eri asuinalueet ja tiedämme millaisia asuntoja kullekin alueelle tarvitaan potentiaalisten asukkaiden käyttöön.

Uudiskohteiden tehokas myynti ja markkinointi ei nykyisellään tarkoita pelkkää pohjapiirrosta, havainnekuvaa ja tyhjän tontin reunasta jossain vaiheessa vuotta hätäisesti räpsäistyä kuvaa. Ostajalle pystytään tarjoamaan aivan eri luokkaa olevat valmiudet ostopäätökselle, kun mukaan otetaan virtuaalikuvien ja -videoiden sekä ilmasta käsin kuvatun materiaalin tarjoamat mahdollisuudet. Tällä tavoin syntyvät huippulaadukkaat markkinointimateriaalit, jotka päätyvät potentiaalisten ostajien saataville huolellisesti kohdennetun ja viimeisen päälle tuloksekkaasi hiotun markkinointimme kautta.

Kun projekti on mietitty alusta saakka huolellisesti yhdessä, on myös lopputulos parempi. Asunnot saadaan todennäköisesti myytyä nopeammin ja asiakastyytyväisyys on omaa luokkaansa, kun asunnot vastaavat oikeisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja laitetaan rattaat pyörimään

Käydään projekti yhdessä läpi ja sovitaan yksityiskohdista. Me haluamme olla pitkäaikainen luottokumppanisi.

Rakennuttaja

Kiinteistökehitys­projekti on laaja kokonaisuus, joka tähtää tyypillisesti parempaan tuottoon ja kiinteistön arvonnousuun

Kiinteistökehityksessä on lähtökohtaisesti kyse jonkin jo olemassa olevan kohteen käyttötarkoituksen muuttamisesta, parantamisesta tai laajentamisesta. Esimerkki tällaisesta projektista voisi olla esimerkiksi toimistotilojen muuttaminen asuinkäyttöön.

Kiinteistökehitys ei ole ”pelkkä remontti” vaan laaja ja kokonaisvaltainen projekti. Tyypillisesti näillä projekteilla tähdätään aiempaa käyttötarkoitusta / tilannetta parempaan tuottoon ja kiinteistön arvonnousuun. Projektissa on monia huomioitavia asioita, kuten tilamuutosten toteuttamismahdollisuudet, talotekniikka, kaavamääräykset ja ympäröivä alue. Onkin tärkeää, että alussa huomioidaan kaikki olennaiset näkökulmat ja tehdään niiden pohjalta perusteltu päätös siitä, onko kohteen ostaminen tai jo olemassa olevan kiinteistön kehittäminen kannattavaa.

On sanomattakin selvää, että näin laajaa ja tuotto-odotuksiltaan merkittävää projektia ei kannata lähteä harjoittelemaan ilman oikeanlaista osaamista ja verkostoja. Meiltä löytyy molempia ja näiden lisäksi käytännön kokemusta kiinteistökehitysprojekteista – meidän kanssamme hommat hoituu.


Kiinteistökehitys­projekti on aina räätälöity kokonaisuus

Kiinteistökehitykselle ei ole olemassa vakioitua sisältöä ja taulukkohinnastoa, vaan kukin projekti on yksilöllinen. Määrittelemme ja hinnoittelemme kiinteistökehitysprojektit aina tapauskohtaisesti.

Haluamme olla luottokumppanisi kiinteistökehitysprojektissasi olipa kyse sitten tilojen käyttötarkoituksen muuttamisesta, kokonaisesta kerrostalosta tai useammasta, tyhjästä tontista tai täydennysrakentamisesta. Kerro meille täydellä luottamuksella projektistasi ja anna meidän vakuuttaa sinut kumppanuutemme kannattavuudesta.

Etsitkö luottokumppania rakennuttamiseen
tai kiinteistökehitysprojektiin?

Rakennuttaja

Tietosuojaselosteemme

© 2022 Art LKV - Jyväskylä
webDesign: Mekanismi »