Ostotoimeksi­annolla unelmiesi asunto löytää luoksesi


Ostotoimeksiannon myötä voit unohtaa uuvuttavan samojen asuntolistausten kahlaamisen kerta toisensa jälkeen. Ostotoimeksiannossa sinä ostajana määrittelet haluamasi asunnon sijainnin, hinnan, koon ja muut sinulle tärkeät ominaisuudet ja me etsimme juuri sinulle sopivan asunnon puolestasi.

Ostotoimeksiannon kautta pääset hyödyntämään kokemustamme ja erittäin laajaa verkostoamme. Sen lisäksi, ettei julkisessa myynnissä olevia kohteita livahda ohi, pääset käsiksi myös niin sanotussa hiljaisessa myynnissä oleviin ja vasta myyntiin tulossa oleviin kohteisiin. Ajoissa olemisen ja vielä ”piilossa olevien” kohteiden paras puoli on siinä, että tarjousneuvottelut ovat useimmiten sinun ja myyjän välisiä ilman, että kohteesta käydään tarjouskilpailua useiden samasta asunnosta kiinnostuneiden ostajaehdokkaiden välillä. Osaamisemme ja hintaymmärryksemme varmistavat, että kaikki asiat hoituvat kuten kuuluu ja kaupan hinta sekä muut ehdot ovat etusi mukaisia.

Ostotoimeksianto ei sido sinua mihinkään, vaan olet edelleen täysin vapaa esimerkiksi jatkamaan asunnon omatoimista etsimistä, jos niin haluat. Asiakkaamme tosin valitsevat usein sen, että käyttävät aikansa johonkin itselleen mielekkäämpään ja tärkeämpään tekemiseen.

Välittäjä ei pelkästään esittele vaihtoehtoja, vaan huolehtii kaikesta


Välittäjä on ostotoimeksiannossa apunasi koko asunnonostoprosessissa. Käytännössä homma alkaa huolellisella määrittelyllä, jossa käyt välittäjän kanssa huolellisesti läpi kaikki asunnon ostamista koskevat toiveesi, kriteerisi ja realiteetit. Asuntoa koskevat kriteerit liittyvät tyypillisesti esimerkiksi:

  • sijaintiin
  • asunnon lähistöltä saataviin palveluihin (esimerkiksi koulut ja päiväkodit)
  • asunnon kuntoon
  • tehtyihin ja suunniteltuihin remontteihin
  • hintaan eli siihen, paljonko olet ostajana valmis maksamaan asunnosta
  • pohjaratkaisuun ja huoneiden määrään
  • talon ikään / rakennusvuoteen
  • materiaalivalintoihin erityisesti märkätilojen ja keittiön osalta.

Ostotoimeksiannossa edellä mainittu määrittely on ensiarvoisen tärkeä. Autamme mielellämme unelmiesi asunnon löytämisessä, mutta kerromme myös suoraan, jos asuntoon kohdistuvat odotukset ja kriteerit eivät mielestämme kohtaa realiteettien kanssa. Emme siis lupaa kuuta taivaalta.

Kun olemme puolin ja toisin varmistuneet, että realiteetit kohtaavat ja voimme auttaa sinua löytämään unelmiesi kodin, on aika solmia ostotoimeksiantosopimus. Tämä on se hetki, kun voit itse nostaa jalat pöydälle ja välittäjämme ryhtyy etsimään toiveidesi ja kriteeriesi mukaista asuntoa. Homman edetessä välittäjämme huolehtii tarvittavista paperitöistä ja selvityksistä, sopii näytöistä ja tekee mahdollisen ostotarjouksen.

Ostotoimeksiannon lopuksi hoidetaan kaupanteko maaliin ja pääset nostamaan maljan uudelle, juuri sinulle sopivalle kodillesi.

Ostotoimeksiannon hinta


Ostotoimeksiannossa välityspalkkion maksaa myyjän sijasta ostaja. Normaali välityspalkkiomme ostotoimeksiannoissa on 4,96 % (sis. alv. 24 %) kohteen velattomasta kauppahinnasta. Välityspalkkiomme sisältää kaikki ostotoimeksiantoon liittyvät kulut. Minimilaskutuksemme ostotoimeksiannoissa on 3 500 euroa.

Sinulle ei synny ostotoimeksiannossa ostovelvoitetta löytämäämme kohteeseen. Jos emme löydä ostotoimeksiannon voimassaoloaikana sinulle kriteeriesi mukaista asuntoa, ei sinulle aiheudu ostotoimeksiannosta kuluja.

Lähetä meille viesti niin otamme yhteyttä
ja etsimme unelmiesi asunnon.

Asunnon ostaminen

Tietosuojaselosteemme

© 2022 Art LKV - Jyväskylä
webDesign: Mekanismi »