Kun se perinteinen ei riitä – tule rakentamaan menestystä kanssamme

Tämä sivu on tarkoitettu sinulle, jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista:

  • Olet kiinteistönvälitys- ja/tai vuokravälitysalan nälkäinen tuloksen tekijä.
  • Haluat päästä entistä kovempiin tuloksiin.
  • Myyntityylisi – yksin tai tiiminä – rakennat itse, mutta olet joka tapauksessa tiimipelaaja, joka laittaa kroppaa likoon oman menestyksensä lisäksi myös yhteisen kasvumme puolesta.
  • Arvostat asiakkaitasi ja työyhteisöämme – osoitat sen aktiivisella, reilulla, läpinäkyvällä ja tuloksekkaalla tekemisellä.

Lista kahlattu, hienoa. Lupaamme olla luottamuksesi arvoisia – jatka siis lukemista!

Meillä pärjäävät ja viihtyvät hyvällä asenteella varustetut tekijät

Meillä määrität itsesi ja tulevaisuutesi vahvasti itse. Odotamme, että olet halukas haastamaan itsesi ja saavuttamaan entistä enemmän. Lisäksi odotamme vahvaa tuloshakuisuutta ja omaa tapaasi tehdä tulosta – unohtamatta kuitenkaan kykyä ja halua olla aito tiimipelaaja osana yhteisen menestyksemme rakentamista.

Selkeiden vaatimusten vastapainoksi tarjoamme huippuluokan puitteet, jotka tukevat tavoitteidesi saavuttamista. Uskallamme sanoa ääneen, että me muuten tiedämme, miten myyntiä ja markkinointia tehdään. Käytössäsi on oman moniammatillisen tiimimme lisäksi yli yritysrajojen ulottuva rautaisten ammattilaisten verkosto. Työtäsi pääset tekemään parhailla ja nykyaikaisilla työkaluilla ja -menetelmillä. Motivoivaan palkkamalliin, töissä viihtymiseen, itsesi arvostetuksi tuntemiseen ja tiimimme yhteen hitsaamiseen meillä on omat todistetusti toimivat mallimme.

Kun kiinnostut meistä, pääset ensimmäisenä varsin riisuttuun keskusteluun siitä, millainen toimija olemme ja mitä haluamme – ja sama toisinpäin eli omasta näkökulmastasi. Emme koskaan ota ihmistä tiimiimme ohi periaatteidemme riippumatta siitä, kuinka kova rekordi taustaltasi löytyy. Homma muuttuu ennemmin tai myöhemmin vääntämiseksi, jos kumpi tahansa osapuoli oikoo rekrytointiprosessissa.

Mikäli koet, että olet tiimimme kaipaama vahvistus, ota rohkeasti yhteyttä tai alta löytyvällä lomakkeella.

Haluatko tiimiimme?

Yritys

Tietosuojaselosteemme

© 2022 Art LKV - Jyväskylä
webDesign: Mekanismi »