Asunnon myymisen pitää olla sujuvaa ja läpin­äkyvää – ammatti­taitoisten välittäjiemme toimesta hommat hoituu

Kun haluat, että kotisi tai asuntosi myyminen on itsellesi vaivatonta ja myynti hoidetaan aktiivisella otteella oikeaan hintaan, on Art LKV valintasi.

Meidän mielestämme asunnon myymisen pitää sujua helposti, nopeasti, luotettavasti ja oikeaan hintaan

Asuntomarkkinat, alueen, potentiaaliset ostajat ja alansa tunteva kiinteistönvälityksen ammattilainen varmistaa, että asuntosi myynti sujuu helposti, nopeasti, luotettavasti ja oikeaan hintaan. Siitä huolimatta, tai ehkäpä juuri siksi, että tunnet kotisi ylivertaisen hyvin, kannattaa asunnon myymisessä luottaa ammattilaisen kokonaisvaltaiseen näkemykseen ja osaamiseen.

Eikös tällaisen asunnon myynnin pysty hoitamaan itse ja vieläpä ilman välityspalkkiota? Keskimäärin kyllä. Uskallamme kuitenkin väittää, että kaltaiseemme innostuneeseen ja osaavaan toimijaan kannattaa panostaa. Ettei asia jää pelkäksi tuuleen huuteluksi, kerromme miksi:

Onhan se nyt vaan hienoa, helppoa ja huoletonta,
kun kaikesta on huolehdittu


Meillä hommat hoituu, joten voit keskittyä huoletta muihin itsellesi tärkeämpiin asioihin kuin kotisi tai asuntosi myyntiin liittyvien asioiden säätämiseen. Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii ihan kaikesta, kuten tarvittavista asiakirjoista, markkinoinnista, esittelyistä ja yhteydenpidosta mahdollisiin ostajiin. Pidämme sinut jatkuvasti tietoisena tilanteesta mukaan lukien siitä ajankohdasta, jolloin kaupat sinetöidään pankissa. Samoilla vauhdeilla asioiden virallinen puoli tulee hoidettua siten, ettei näistä tule sanomista jälkikäteen. Myynnin aikana sinun täytyy lähtökohtaisesti huolehtia ainoastaan siitä, että asuntosi on esittelykunnossa.

Hyvältä kohteelta ei vedetä mattoa alta
heikolla toteutuksella ja säätämisellä


Tiedät varmasti sen tunteen, kun jokin asunto puraisee ensikosketuksella. Asuntokaupalle onkin ominaista, että potentiaaliset ostajat kiinnostuvat asunnosta välittömästi sen tultua myyntiin. Tämä korostaa ensimmäisten myyntiviikkojen merkitystä. On tietenkin selvää, että asunnon kiinnostavuus syntyy esimerkiksi sijainnista, pohjaratkaisusta, koosta, kunnosta ja hinnasta. Aivan yhtä selvää on se, ettei asuntoa kannata vain heittää myyntiin kohteeksi kohteiden joukkoon. Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii potentiaalisten ostajien tavoittamisesta markkinoimalla kotiasi tai asuntoasi laadukkaasti, oikein kohdennettuna ja oikeissa kanavissa. Tällöin erityisen tärkeistä ensimmäisistä myyntiviikoista saadaan hyöty irti.

Eurot osuvat kohdilleen


Kodeissa ja asunnoissa ovat isot eurot kiinni. Tällöin on päivänselvää, että asunnosta pitää saada oikea hinta. Meidän kanssamme tämä onnistuu, koska välittäjämme tuntevat asuntomarkkinat, alueet, potentiaaliset ostajat sekä myytävän kohteen, kotisi tai asuntosi, aukottomasti. Välittäjiemme loistavat neuvottelutaidot ja aukoton asioiden tunteminen mahdollistavan sen, että saat kodistasi tai asunnostasi oikean – toisinaan jopa ennätyksellisen korkean – hinnan.

Ammattitaitoisen ja aktiivisen myyjän kanssa kodin myynti etenee selkeästi ja tehokkaasti

Välittäjiin tutustumisella ja maksuttomalla arviokäynnillä liikkeelle


Jokaisella välittäjällämme on omat vahvuusalueensa ja iso vimma tehdä tulosta omalla panoksellaan. Ennen kaikkea välittäjiämme yhdistää aktiivinen ja reilu asenne toimia asiakkaan edun ohjaamana – hoitaa hommat kuten kuuluu.

Tutustu tiimiimme tarkemmin.

Maksuttomalla arviokäynnillä saat kodistasi tai asunnostasi hinta-arvion. Lisäksi saat tarjouksen välityspalkkiosta ja voit keskustella välittäjän kanssa asunnon myyntiin liittyvistä yksityiskohdista.

Jokainen myytävä koti tai asunto on yksilöllinen ja edellyttää oman myyntisuunnitelmansa. Käytännössä kyse on siitä, että pitää tietää, miten kutakin kohdetta kannattaa myydä, jotta siitä saadaan oikea hinta. Tästä syystä myös välityspalkkio on aina kohdekohtainen. Normaali välityspalkkiomme myyntitoimeksiannoissa on 3,9 % (sis. alv. 24%) kohteen velattomasta kauppahinnasta. Välityspalkkiomme sisältää kaikki myyntiin liittyvät kulut, kuten asiakirjat ja kohteen markkinointimateriaalin tuottamisen. Minimilaskutuksemme myyntitoimeksiannoissa on 3 500 euroa (sis. alv 24 %). Jos kauppoja ei synny, ei myyjälle koidu myöskään mitään kuluja.

Kutsu meidät maksuttomalla arviokäynnille sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä ja sovimme ajan maksuttomalle arviokäynnille.

Toimeksiantosopimuksen allekirjoittaminen vapauttaa aikasi muuhun ja käynnistää asunnon myynnin.


Myyjän ja kiinteistönvälittäjän näkemysten kohdatessa on aika allekirjoittaa toimeksiantosopimus. Samalla luotat asunnon myynnin ammattilaisen käsiin ja voit itse käyttää aikasi luottavaisin mielin itsellesi tärkeämpiin asioihin.

Asunnon myynnin aluksi välittäjä tutustuu läpikohtaisin myytävään kohteeseen ja koostaa kaikki myynnissä tarvittavat dokumentit.

Tuloksia laadukkaalla ja oikein kohdennetulla markkinoinnilla.


Meille laadukkaat markkinointimateriaalit ovat kullanarvoisia. Niiden ja muiden tietojen pohjalta laaditut myynti-ilmoitukset julkaistaan eri verkkopalveluissa. Potentiaaliset ostajat puolestaan muodostavat ensivaikutelmansa asunnosta myynti-ilmoituksen perusteella ja päättävät sen pohjalta, ovatko halukkaita tutustumaan asuntoon tarkemmin paikan päällä. Myynnissä oleviin kohteisiimme voit tutustua Myytävät asunnot -sivullamme.

Laadukkaalla, oikein kohdennetulla ja oikeissa kanavissa tapahtuvalla markkinoinnilla tavoitamme juuri oikeat ihmiset – kotisi tai asuntosi potentiaaliset ostajat.

Asuntonäytössä ostaja pääsee tutustumaan kohteeseen paremmin ja välittäjä käyttämään neuvottelu- ja vuorovaikutustaitojaan.


Asuntosi ostosta kiinnostuneet haluavat päästä tutustumaan asuntoon paremmin joko yksityisessä tai julkisessa asuntonäytössä. Samalla välittäjä pääsee tapaamaan potentiaaliset ostajat ja tunnistamaan kaupantekomahdollisuudet sekä oikean tavan edetä kunkin potentiaalisen ostajan kanssa. Välittäjä huolehtii kattavasti yhteydenpidosta näytössä käyneisiin ja asunnosta kiinnostuneisiin myös näytön jälkeen sekä pitää sinut tietoisena tilanteesta ja myynnin etenemisestä.

Ostotarjouksesta kaupantekoon


Asunnon myynti huipentuu kaupantekoon, jossa kotisi saa arvoisensa uuden omistajan ja sinä puolestasi kotisi oikean hinnan mukaisen määrän euroja tilillesi. Ennen kaupantekoa on kuitenkin yksi olennainen vaihe eli kirjallisen ostotarjouksen vastaanottaminen kotisi potentiaaliselta uudelta omistajalta. Parhaimmassa mahdollisessa tilanteessa asunnolla on useampia potentiaalisia uusia omistajia ja näiden välille syntyy tarjouskilpailu – ei vedättämällä, vaan aidosta kiinnostuksesta.

Varsinainen kaupantekotilaisuus on yleensä ostajan pankissa ja noudattelee vakioitua kaavaa. Kaupat saadaan sujuvasti nippuun, kun osaava välittäjä on valmistellut kaiken valmiiksi kaupan osapuolten sekä kulloinkin kyseessä olevan pankin edellytysten mukaisesti. Kaupantekotilaisuudessa hoidetaan myös välityspalkkio pois kuljeksimasta. Kaupanteon yhteydessä tai sen jälkeen välittäjä huolehtii myös varainsiirtoveroilmoituksesta sekä mahdollisista ilmoituksista isännöitsijälle.

Asunnon myynti mielessä?

Asunnon myyminen

Tietosuojaselosteemme

© 2022 Art LKV - Jyväskylä
webDesign: Mekanismi »